Ivád Községi Önkormányzat részéről tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy a téli időjárási viszonyok miatt az Önkormányzat közfoglalkoztatottjai az elmúlt hetekben felkeresték az idős és egyedülálló lakosokat. Segítettek a tűzifa összevásásban, behordásban hó eltakarításban vízelfagyások megszüntetésében alapvető élelmiszerek bevásárlásában, gyógyszerek kiváltásában.

Mivel az időjárás előrejelzés szerint a napokban is marad a zord téli idő, a hideg és a havazás tovább folytatódik folyamatosan felkeresik a dolgozók a lakosságot. Ezen kívül még Tajti Barnabás házi gondozó is napi jelentést tesz a Polgármesteri Hivatalban az idősek és a gondozottak helyzetéről, akihez kell a közfoglalkoztatott dolgozók kimennek segíteni.

Valyon László Polgármester állandó kapcsolatot tart az Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltséggel az alapellátások biztosítása érdekében.

Kérjük a lakosságot, hogy akinek segítségre van szüksége személyesen vagy telefonon 06/36/568-121 jelezze a Polgármesteri Hivatalban. A falugondnok Gáspár István segítségét is kérhetik személyesen vagy a 06/70/456-9971 es telefonszámon, valamint Tajti Barnabás házi gondozónak személyesen vagy a 06/20/266-2943 telefonszámon is szólhatnak.

Ivád, 2017. január 16.

Ivád Községi Önkormányzat – Képviselő testülete.